Recreanten
BV Zeeburg heeft een grote groep enthousiaste recreanten. Op het   speelrooster   kun je zien op welke dagen/tijden en waar je vrij kunt komen spelen.
Mocht je je techniek, spelregels en tactiek willen verbeteren, dan kun je je opgeven voor de recreantentraining op maandagavond.
Begin je net en heb je nog geen racket? Dan kun je die de eerste paar keer van ons lenen. Je mag de sporthal alleen betreden met indoor sportschoenen zonder zwarte zolen. Als je het leuk vindt, kun je eventueel ons BV Zeeburg shirt aanschaffen maar eigen sportkleding is natuurlijk ook prima.
Door het jaar heen kun je meedoen aan allerlei sportieve evenementen zoals het Bitterballentoernooi, het Kersttoernooi en de Clubkampioenschappen. Ook kun je je inschrijven voor toernooien bij andere badmintonclubs.
Inschrijven als lid kan door het   online formulier   te gebruiken, of door eens langs te komen  en vrijblijvend kennis te maken met de badmintonsport. Neem zaalschoenen mee en sportkleding, een badmintonracket kun je lenen.

Competitie
Als je al wat badmintonervaring hebt, kun je ervoor kiezen om mee te doen met de competitie. Het is leuk en leerzaam om te spelen tegen badmintonners die je nog niet kent.
BV Zeeburg heeft dit seizoen 2 senioren teams (2 heren teams) die meedoen met de competitie.
Speciaal voor de competitiespelers is er iedere maandagavond om 20.00 uur competitietraining.