Menu Sluiten

Het nieuwe seizoen 2020 start op maandag 17 augustus!

Seizoen 2020 gaat beginnen!

Binnenkort is het eindelijk weer zover. We kunnen weer beginnen!

Eerder hebben we bericht dat de eerste speelavond van het nieuwe seizoen 31 augustus zou zijn. Inmiddels hebben we van de gemeente bericht gekregen dat dat met 2 weken vervroegd is!

De eerste speelavond zal dus maandag 17 augustus zijn. De eerste speelavond op de woensdag zal een week later zijn, op 26 augustus. De eerste speeldag voor de jeugd op zaterdag zal 22 augustus zijn (aanvangstijden voor de beginners vanaf 14:30, en voor de gevorderden vanaf 15:30).

Daarnaast zijn we blij te kunnen melden dat ook de kantine in de Zeeburgerhal weer bezet zal zijn, en gerund zal worden door Marlon en Can, zoals we voorheen gewend waren!

Het verzoek aan de gemeente om de speelavond op de woensdagavond te verplaatsen van de IJburghal naar de nieuwe sporthal op het Zeeburgereiland is helaas afgewezen. De gemeente heeft toch besloten om voorrang te geven aan de sportverenigingen (hockey en korfbal) die al gebruik maken van deze sporthal. Wij vinden dit erg jammer. Er zullen het komende seizoen gesprekken met de gemeente en de andere sportverenigingen plaatsvinden om de mogelijkheden voor het seizoen 2021/2022 te bekijken. Voor dit seizoen zullen we dus woensdagavond blijven spelen in de IJburghal, die we ook dit jaar zullen delen met UVO-Spirit.

Tot slot, helaas hebben we nog altijd met corona te maken. Dus er gelden wel enkele spelregels, waarvan we jullie vriendelijk willen vragen je hier aan te houden. Klik hier voor alle corona informatie.