Lid worden

Voordat je besluit om je in te schrijven als lid van de vereniging heb je kans om eerst vrijblijvend kennis te komen maken. Je kunt twee keer gratis meespelen en daarna kun je beslissen of je lid bij ons wordt. Dit doe je door verder naar onderen op de pagina het online formulier in te vullen of door het  Inschrijfformulier + machtiging   te downloaden en in te vullen. Na inleveren ontvang je een bevestiging van ons.

De kosten voor het lidmaatschap en eventuele trainingen vind je hieronder. Voor dit bedrag ben je tevens lid van de Nederlandse Badmintonbond. Het seizoen loopt van september t/m mei (9 maanden). Word je in de loop van het seizoen lid, dan hoef je natuurlijk alleen die maanden te betalen waarin je daadwerkelijk hebt gespeeld. Als je vragen hebt kun je altijd even contact met ons opnemen via ( bestuur@bvzeeburg.nl ).

Jeugdsportfonds Amsterdam helpt financieel
Bij BV Zeeburg is iedereen van harte welkom, ook als het door de financiële situatie thuis misschien heel moeilijk lijkt. Onze vereniging heeft een samenwerking met de gemeente Amsterdam waarbij kinderen met een stadspas heel eenvoudig lid kunnen worden van de vereniging. Als vereniging regelen wij (het eerste jaar) de communicatie met de gemeente en de financiële afwikkeling. Wilt uw kind graag badmintonnen en heeft hij of zij een stadspas? Neem dan even contact met het bestuur op ( bestuur@bvzeeburg.nl ) en we leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat!

Tarieven BV Zeeburg seizoen 2016-2017
OMSCHRIJVING VOLWASSENEN JEUGD
Basislidmaatschap per half seizoen € 100,00 € 70,00
Training per half seizoen € 35,00
Competitiebijdrage per seizoen € 55,00 € 30,00
Veren shuttles per koker te koop tegen kostprijs tegen kostprijs

online lid worden

Inschrijfformulier + doorlopende machtiging nieuwe leden voor BVZeeburg

* Verplicht in te vullen velden
Meldt zich aan als lid van Badmintonvereniging Zeeburg en gaat akkoord met de verplichtingen die voortvloeien uit het lidmaatschap zoals beschreven in de statuten van de vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nr. 40543776
Van wie of op welke wijze heeft u van de badmintonvereniging vernomen?

Opzegging van het lidmaatschap door het lid of door de vereniging kan slechts tweemaal per jaar geschieden, te weten voor dertig november of voor eenendertig juli. Schriftelijke opzegging, per mail, richten aan de secretaris van de vereniging.

Controleer bovenstaand bankrekeningnummer gaarne nauwkeurig.
Door het insturen van dit formulier geeft u toestemming aan Badmintonvereniging Zeeburg om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Badmintonvereniging Zeeburg. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Badmintonvereniging Zeeburg Leeuwenhoekstraat 17 1091 RX AMSTERDAM Incassant IDNL 08ZZZ 4054 5776 0000